Onthulling toeristische huisstijl gemeente Gennep

16 september 2019

Gennep - Vanochtend presenteerde onze vormgever Bart Schouteten samen met wethouder Janine van Hulsteijn de toeristische huisstijl voor de gemeente Gennep aan Gennepse ondernemers en gemeenteraadsleden. Weer of geen weer, er heerste een feestelijke sfeer in de winkelstraat. 

Een logo dat nooit af is
De Gennepenaar is sociaal, tolerant, trots en ondernemend. Maakt deel uit van een gemeenschap die altijd in ontwikkeling is om samen de leefomgeving van gemeente Gennep een stukje mooier te maken en zo ook het vestigingsstadje op de kaart te zetten. De mogelijkheden in de gemeente zijn eindeloos. 

Met deze gedachte heeft Bart het beeldmerk ontwikkeld. Een logo dat nooit af is, geen vaste vorm heeft en altijd in ontwikkeling is. Maar bovenal een logo van de Gennepenaar. De basis van het logo wordt gevormd door de naam Gennep, waaraan diverse iconen gekoppeld kunnen worden. Iedereen kan zijn eigen stukje Gennep pakken. Dit met behulp van de beschikbare iconen voor kunst & cultuur, natuur & recreatie, geschiedenis, ambachten, culinair en sport & evenementen. "Samen bouwen aan Gennep!"

Foto's: Malou Slungers Fotografie.

Bart Schouteten en Janine van Hulsteijn presenteren samen de nieuwe huisstijl aan de Zandstraat in Gennep.

Deel dit bericht

Meld je aan voor onze I-mailing

In onze I-mailing houden we je periodiek op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Imagro. Nieuwe projecten, inspirerende blogs, openstaande vacatures én andere leuke weetjes. Vul je gegevens in wanneer je de I-mailing wil ontvangen.

  •  *
  •