door Karin Huisman

Vacature: Creatieve vormgever (on- en offline)

Creatieve vormgever (on- en offline) Onze nieuwe vormgever is een creatieveling op on- en offline gebied en kan de vertaalslag van inhoud naar design maken op een verrassende manier. Je maakt zelfstandig onderscheidende ontwerpen met een WOW-factor. Jouw creatieve bijdrage versterkt ons ‘handschrift’. Binnen ons team ben je een inspirator en ‘frisse wind’, met je enthousiasme en ‘vakmanschap’ kom je tot creatieve top prestaties.

De vormgever legt verantwoording af aan de artdirectors en bureaumanager. Je werkt op de studio in verschillende projectteams samen met de artdirector, copywriter, fotograaf en dtp-er. Ook heb je een adviserende en ondersteunende functie richting communicatieadviseurs.

 

WIE WE ZOEKEN?

We zoeken een vakman/vrouw. Werken bij Imagro betekent elke dag het beste uit je zelf halen voor onze klanten. We zijn op zoek naar een daadkrachtige, frisse vormgever die creativiteit koppelt aan commercieel inzicht. Je hebt een HBO werk- en denkniveau, kunstacademie of soortgelijke opleiding. Als vormgever heb je een breed portfolio opgebouwd op zowel on- als offline gebied.

 

INTERESSE?

Imagro biedt een uitdagende functie in een gepassioneerd en dynamisch bedrijf. We lopen voorop en voegen op inspirerende wijze waarde toe in onze markt. In eerste instantie zoeken we iemand voor de vervanging van een zwangerschapsverlof. Maar niets is uitgesloten als blijkt dat jij diegene bent die het verschil maakt. Onze arbeidsvoorwaarden zijn prima én ons jaarlijkse uitje is legendarisch.

 

ZIN IN DEZE JOB?

Stuur je cv met motivatie naar Imagro BV, afdeling P&O t.a.v. Karin Huisman. Postbus 103, 6590 AC, Gennep of via de mail naar karin@imagro.nl. In verband met de vakantieperiode nemen we je sollicitatie vanaf week 33 in behandeling. Per oktober gaat de periode van vervanging i.v.m. zwangerschapsverlof in. 

Geschreven door Karin Huisman:

Deel dit bericht

Meld je aan voor onze I-mailing

In onze I-mailing houden we je periodiek op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Imagro. Nieuwe projecten, inspirerende blogs, openstaande vacatures én andere leuke weetjes. Vul je gegevens in wanneer je de I-mailing wil ontvangen.

  •  *
  •