door Roger Engelberts

Vijf Versnellers

Bepaalde trends en toekomstontwikkelingen zijn niet te ontkennen. Als we weten wat de toekomst ons brengt kunnen we er nu sneller en beter op anticiperen. Er zijn 5 wereldwijde versnellers of trends waar de veehouderij echt iets mee kan:
  • Regionale clusters; regionale lifestyle / kringloop / biobased / local 4 local.
  • Authentiek;  echt zijn. Dit is het kroonjuweel van het MKB, de veehouderij in het bijzonder. Zeker ten opzichte van de grote retailers en A merken en multinationals zijn juist de boeren en tuinders authentiek. Iets waar de grote merken naar op zoek zijn hebben wij als kernwaarde!
  • Full costprizing. Alles wordt meegenomen in de kostprijs vd toekomst: arbeid grond klimaat grondstoffen:  maatschappelijke EN economische meerwaarde
  • Anders werken; crowdsourcing. Veel meer zijn dan dingen regelen! Micro funding; je gaat iets bedenken en kijkt wel wat er op afkomt. Duurzaamheid is vanzelfsprekend.

Gezamenlijk gedeeld belang; de stip aan de horizon. Story van integrale aanpak en samenhang in Jip & Janneke taal. Je moet er zelf al geweest zijn in 2020 om te laten zien hoe je nu moet starten. Beschrijf dat eens. Dat is leiderschap.

Meld je aan voor onze I-mailing

In onze I-mailing houden we je periodiek op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Imagro. Nieuwe projecten, inspirerende blogs, openstaande vacatures én andere leuke weetjes. Vul je gegevens in wanneer je de I-mailing wil ontvangen.